Onse propositie:

 

'met ons businessconcept ondersteunen wij uw organisatie bij de afzet van uw producten en diensten en geven wij uw klanten grip op zichzelf en de toekomst'

 

x  

Voor gebruik van ondernemerstesten in VO, VMBO, MBO, HBO en Universiteit kunt u contact opnemen met Stichting GrijpdeBuitenkans die ondernemerschap in het onderwijs stimuleert. Guru Tests sponsort deze stichting zodat het onderwijs onze tests kan inzetten.

Een van onze kerncompetenties is automatisering. De mogelijkheden zijn daardoor onuitputtelijk. Wij houden rekening met al uw specifieke wensen. Guru Tests heeft veel standaardopties. U maakt kosteloos gebruik van uw coachpagina waar u zelf uitnodigingen kunt versturen en inzage heeft in alle testresultaten. U kunt uw eigen stempel drukken op de rapportages, zowel inhoudelijk als op de lay-out. U kunt beschikken over uw eigen scan in uw huisstijl op uw website. U kunt ‘real time’ toegang krijgen tot uw online statistieken etc.

Uiteraard hanteren wij scherpe inkoopsprijzen en geven staffelkortingen. Ons beleid is dat wij voor al onze klanten dezelfde voorwaarden hanteren.

Wij gaan graag met u in gesprek om u te ondersteunen bij uw zoektocht naar de beste manier om uw doelstellingen te bereiken. Neem hiervoor contact met ons op.

 

Guru Tests Team