Mag ik het? Kan ik het? Wil ik het? Bepaal ik het zelf? Hoe sterk is mijn intentie? Ik heb  nog geen concrete plannen of ideeën en overweeg of ondernemerschap op dit moment iets voor mij is.
Hoe graag wil ik ondernemer worden?

Start ondernemerstest


 

Prijs ondernemerstest € 19,-                    
Vragen 60
Tijdsduur 15-20 minuten
Competenties 4
Rapportage 11 pagina's
Levertijd 5 werkdagen (snellere levering mogelijk)                                                                    
Upgrade GT Destiny
   

Inhoud van deze ondernemerstest 

 


Intentie


Uit wetenschappelijke onderzoek blijkt dat uw eigen opvattingen (attitude of houding), de sociale druk (opvattingen van anderen) en uw inschatting van de haalbaarheid (haalbaarheidsverwachting) invloed hebben op uw intentie ondernemer te worden. Het gaat om de volgende vragen: Wil ik het? Mag ik het? Kan ik het? Heb ik grip op mijn toekomst?


x


Scores hierop worden weergegeven door een 'startmeter'.

Startmeter

 

Intentie Power


Uw intentie is een goede voorspeller van uw gedrag en daarmee een voorspeller van ondernemerschap. Wanneer uw intentie sterk is, is de kans groot dat u tot actie overgaat richting zelfstandig ondernemerschap. Persoonlijke omstandigheden zoals de geboorte van een eigen kind, een verhuizing of een scheiding, kunnen het startmoment echter naar de toekomst verplaatsen of de intentie verminderen.

 

Uw intentie is het beste te omschrijven als uw 'mentale planningsfase'. Het is een momentopname. Om deze planningfase goed te kunnen meten, heeft Guru Tests voor u de Intentie Power ontwikkeld. Deze score geeft aan hoe krachtig uw intentie is een bedrijf te starten.

 

x

 
Start ondernemerstest